Geboortekaartjes

Je bent zwanger, gefeliciteerd! En natuurlijk op zoek naar een mooi, eenvoudig, stoer, lief, stijlvol, bijzonder, uniek geboortekaartje. Een geboortekaartje bewaar je tenslotte je hele leven. Wij hebben voorbeeldboeken die je mee naar huis mag nemen en we helpen je ook graag met het uitwerken van jouw eigen ideeën.

Geboortekaartjes
Geboortekaartjes
Geboortekaartjes
Geboortekaartjes
Collecties

Collecties

We hebben keuze uit 18 verschillende collecties van 6 uitgeverijen (Belarto, Buromac, Family Cards, Palm Papier, Dick Bruna, M.art). In deze boeken vind je geboortekaartjes met voorbeeldteksten, lettertypen, kleuren en lay-out-mogelijkheden.

TIP: Het papier maakt de kaart. Het is fijn om het echte papier van het kaartje even te zien en te voelen. Op een scherm of webfoto komt een kaartje vaak niet helemaal tot z’n recht. Soms blijkt het papier in het echt dunner of anders van kleur te zijn, dan je had ingeschat.

Voorbeeldboeken

Voorbeeldboeken

Je kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen om vrijuit de boeken door te bladeren. We helpen je graag op weg en kunnen advies geven over het gebruik van lettertypen, kleur en vormgeving en het gebruik van (uw eigen) foto’s op de kaart. We nemen alle zorg weg en maken samen met jou een professionele opzet voor uw kaart.

Ook mogen onze voorbeeldboeken mee naar huis genomen worden om thuis op de bank rustig te bekijken. Daarna kun je bij ons in de winkel je wensen komen bespreken.

Eigen ontwerp

Eigen ontwerp

Jouw eigen idee of ontwerp is van harte welkom. Wij denken mee om van jouw schets, idee of compleet opgemaakte bestand een prachtig kaartje te maken. Denk aan een bijzondere papiersoort uit onze uitgebreide papiercollectie. Bijzondere formaten, zware papierkwaliteiten en onalledaagse soorten, het is er allemaal. Denk bijvoorbeeld ook eens aan fluorescerende en witte inkt. Onze vormgevers gaan er graag mee aan de slag! En daar bovenop heb je ook nog eens de keuze uit een ruim assortiment witte, gekleurde of transparante enveloppen.

TIP: Wil je op de dag van de geboorte een banner in de stijl van het geboortekaartje om voor het raam te hangen? Dat kan al vanaf 20 euro! Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

• Als we alle informatie voor het kaartje compleet hebben, maken we een offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

• Als de prijs in orde is, maken we een drukproef, deze ontvang je binnen 5 werkdagen per mail of op papier, net wat je prettig vindt.

• Als er meer haast bij is, kan dat altijd overlegd worden.

• Als de drukproef naar wens is, blijft deze bij ons ‘in de wacht’ staan tot het kindje geboren is.

• De enveloppen kun je van tevoren ophalen, zodat deze alvast geadresseerd kunnen worden.

• Zodra de baby geboren is, kun je de geboortedatum etc. aan ons doorgeven. Dit mag telefonisch of per mail. Als je wilt sturen we je de definitieve proef digitaal voordat we gaan drukken of printen.

• Als de definitieve proef voor 12.00 uur is goedgekeurd, worden de kaartjes dezelfde dag nog geleverd. Op zaterdag zijn wij wel aanwezig maar wordt er niet gedrukt, daarom zijn wij op vrijdag vaak wat soepeler qua tijden.

• Wij bellen zodra de kaartjes klaar zijn en u kunt deze per pin of contant betalen.

Meer weten over de mogelijkheden en levertijden?