Gelegenheidskaartjes

Heeft u iets te vieren? Een 25, 40 of 50 jarig huwelijk, een bijzondere verjaardag, een jubileum van uw bedrijf, een opening, een verhuizing of een andere gelegenheid? Daar hoort een mooie uitnodiging bij.

Gelegenheidskaarten
Gelegenheidskaarten
Gelegenheidskaarten
Gelegenheidskaarten
Collecties

Collecties

We hebben keuze uit 6 verschillende collecties van 4 uitgeverijen (Belarto, Buromac, Family Cards, Palm Papier). In deze boeken vindt u gelegenheidskaarten met voorbeeldteksten, lettertypen, kleuren en lay-out-mogelijkheden.

TIP: Het papier maakt de kaart. Het is fijn om het echte papier van het kaartje even te zien en te voelen. Op een scherm of webfoto komt een kaartje vaak niet helemaal tot z’n recht. Soms blijkt het papier in het echt dunner of anders van kleur te zijn, dan je had ingeschat.

Voorbeeldboeken

Voorbeeldboeken

U kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen om de boeken door te bladeren. We helpen u graag op weg en kunnen advies geven over het gebruik van lettertypen, kleur en vormgeving en het gebruik van (uw eigen) foto’s op de kaart. We nemen alle zorg weg en maken samen met u een professionele opzet voor uw kaart.

Ook mogen onze voorbeeldboeken mee naar huis genomen worden om thuis op de bank rustig te bekijken waarna u bij ons in de winkel uw wensen kunt komen bespreken.

Eigen ontwerp

Eigen ontwerp

Uw eigen idee of ontwerp is van harte welkom. Wij denken mee om van uw schets, idee of compleet opgemaakt bestand een prachtige kaart te maken, passend bij de gelegenheid.

Denk aan een bijzonder papiersoort uit onze uitgebreide papiercollectie. Bijzondere formaten, zware papierkwaliteiten en onalledaagse soorten, het is er allemaal. Denk bijvoorbeeld ook eens aan fluorescerende en witte inkt. Onze vormgevers gaan er graag mee aan de slag! En daar bovenop heb je ook nog eens de keuze uit een ruim assortiment witte, gekleurde of transparante enveloppen.

TIP: Wilt u op de dag van het feest een banner in de stijl van de kaart om op te hangen op de feestlocatie? Dat kan al vanaf 20 euro! Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

  • Als we alle informatie voor de kaart compleet hebben, maken we een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  • Als de prijs in orde is, ontvangt u binnen een week de drukproef, deze ontvangt u per mail of op papier, net wat u prettig vindt.
  • Als de drukproef akkoord is, worden de kaarten binnen 5 werkdagen geleverd.
  • Als er meer haast bij is, kan dat altijd overlegd worden
  • De enveloppen kunt u eventueel van tevoren ophalen, zodat deze alvast geadresseerd kunnen worden.
  • Wij bellen zodra de kaartjes klaar zijn en u kunt deze per pin of contant betalen.

Meer weten over de mogelijkheden en levertijden?