030 - 677 27 30

Rouwkaarten

Wij verzorgen elke rouwkaart of dankbetuiging. Klassiek of modern. Ingetogen of buitengewoon. Elke uiting is door ons te vervaardigen. Er kan een tekening van een (klein)kind, een zelfgemaakt schilderij, een foto of een afbeelding van een moment of object dat dierbaar is in verwerkt worden. Met zorg en aandacht helpen wij u bij het samenstellen van een persoonlijke kaart.

Eigen ontwerp

Een eigen idee of ontwerp is van harte welkom. Wij denken mee om van een schets, idee of compleet opgemaakt bestand een prachtige kaart te maken. We helpen jullie graag op weg en kunnen advies geven over het gebruik van lettertypen, kleur en vormgeving en het gebruik van (eigen) foto’s. Onze vormgevers gaan er graag mee aan de slag!

Voorbeeldboeken

Kies je liever voor een bestaand kaartontwerp? Er komt immers al genoeg op je af in deze moeilijk periode. Wij hebben in onze winkel een compleet boek met voorbeelden ter inzage. In dit boek vindt je rouwkaarten met verschillende stijlen, voorbeeldteksten, lettertypen, afbeeldingen en lay-out mogelijkheden. Je kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen om vrijuit het assortiment door te bladeren en aansluitend met ons te bespreken wat wij voor je kunnen doen. Wij nemen alle zorg weg en maken een professionele opzet voor je persoonlijke kaart. De kaart kan nog dezelfde dag verstuurd worden.

Liturgie

Je kunt ook bij ons terecht voor het boekje dat tijdens de kerkdienst en het afscheid gebruikt wordt. Het omslag maken wij bijpassend bij de kaart. De tekst die u aanlevert, wordt door ons verwerkt tot een overzichtelijk boekje.

Dankkaarten

Wilt u na afloop van het afscheid een dankkaart meegeven of na een aantal weken versturen? Misschien in dezelfde stijl als de rouwkaart? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Voorbeelden rouwkaarten

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Ander drukwerk wat wij voor u kunnen maken: