030 - 677 27 30
creatieve meedenkers met een scherpe blik

Promotie drukwerk in kleine en grote oplagen

Van Rooijen Grafisch levert promotioneel drukwerk in kleine en grote oplagen aan startende ondernemers, het mkb en aan grote organisaties. Promotioneel drukwerk wordt gebruikt voor het uitbouwen van het imago van jouw bedrijf en/of product. Hierbij kun je denken aan productflyers om bijvoorbeeld uit te reiken bij een offerte of uit te delen op een beurs, op straat of voor verspreiding huis aan huis dan wel per direct mail. Ander promotioneel drukwerk wat wij maken zijn brochures, cadeaubonnen, folders, roll-up banners en stickers. Kortom alle zaken om jouw bedrijf en product extra aandacht te geven.

Kwaliteit

Kies voor een drukkerij als Van Rooijen Grafisch; een drukkerij met een voordeur. Door onze persoonlijke benadering kennen wij onze klanten en bouwen wij samen aan een langdurige en productieve relatie. Wij denken mee, adviseren en controleren voordat een oplage daadwerkelijk wordt gedrukt. Dat is onze persoonlijk service die je bij een grote online drukkerij niet zult vinden.

Snelle levertijden

Te laat met bestellen? Het gebeurt vaker dan je denkt. Ook wij kunnen niet toveren maar omdat wij een relatief kleine drukkerij zijn met uitsluitend all-round professionals kunnen wij wel snel schakelen. Neem daarom direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ontwerp

Het maakt niet uit of je al een kant-en-klaar ontwerp hebt of dat het nog moet worden gemaakt. Onze vormgevers kunnen snel, passend bij de al bestaande identiteit en/of huisstijl van jouw bedrijf, een ontwerp maken van bijvoorbeeld een folder of flyer. Zie voor meer informatie over ontwerp van promotioneel drukwerk de pagina over dtp.

De producten en diensten die wij leveren in de categorie promotie:

Brochures (boeken)

Brochures zijn in diverse uitvoeringen te maken. Als tijdschrift, nieuwsbrief, boek, jaarverslag, scriptie of proefschrift. Voor elke variant hebben wij een passende manier van afwerking.

Meer info...

Cadeaubonnen

Het uitdelen van cadeaubonnen, kortingsbonnen en spaarkaarten geeft een boost aan je omzet. Ze kunnen worden geperforeerd, genummerd en worden voorzien van ronde hoeken.

Meer info...

Direct-mail

Heb je een grote oplage brieven, facturen, herinneringen, uitnodigingen of een reclameactie te verzenden? Wij kunnen jouw complete direct mail mailing voor je verzorgen.

Meer info...

Flyers (ongevouwen)

Flyers kunnen gebruikt worden om informatie te verspreiden over jouw bedrijf, diensten, het uitlichten van een product, een actie of een uitnodiging bevatten voor een evenement.

Meer info...

Folders (gevouwen)

Een folder om uit te delen op een beurs, op te sturen naar je relaties, om mee te geven bij een showroombezoek of toe te voegen aan een offerte. Uit te voeren met verschillende vouwwijzen.

Meer info...

Posters

Trek de aandacht met een mooie poster. Voor in het stoepbord, om in jouw zaak te hangen, voor het raam of voor het gebruik bij een presentatie. Wij printen tevens bouwtekeningen.

Meer info...

Roll-up banners

Roll-up banners zijn te gebruiken op beurzen, bij de entree van het bedrijf en zijn tevens te plaatsen ter decoratie elders in je bedrijf. Een opvallend product die er toch mooi uitziet.

Meer info...

Stickers

Wij leveren papieren stickers, weerbestendig polypropeen en transparant polyethyleen. Bij grotere oplagen kunnen wij stickers leveren op vinyl.

Meer info...

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op