030 - 677 27 30
creatieve meedenkers met een scherpe blik

Ontwerp en DTP passend bij uw onderneming

Of het nu gaat om een nieuw logo en bijpassende huisstijl, het vernieuwen van een huisstijl of het ontwerpen van een nieuwe productfolder, flyer of brochure passend bij de huidige huisstijl. De creatieve vormgevers bij Van Rooijen Grafisch bedenken altijd iets dat bij jouw onderneming past met een ideale balans tussen vormgeving en functionaliteit. Met het gebruik van de juiste vormen en kleuren creëren wij een onvergetelijk product. Vanwege onze jarenlange ontwerpervaring kunnen wij ons in elke branche inleven en met onze uitgebreide papiercollectie heeft u altijd iets unieks. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Belettering

Wil je jouw bedrijfspand, bedrijfsauto of een reclamebord laten beletteren? Onze vormgevers maken graag een passend ontwerp passend bij jouw wensen en de identiteit van je bedrijf. Optioneel ontzorgen wij je bij het vervaardigen van de belettering. Wij hebben een groot netwerk van collega-bedrijven die dit voor zeer concurrerende prijzen kunnen produceren. Op deze manier heb je er geen omkijken naar en bestel je alles gemakkelijk op één adres.

Websites

Naast het ontwerpen van drukwerk hebben wij ook ruime ervaring met het ontwerpen van websites. Websites die voldoen aan de huidige standaard en gebruik maken van de nieuwste technieken. Wij kunnen de website vervolgens voor je bouwen en hosten.

Meer dan mooi

Drukwerk kan tot de verbeelding spreken. Een doordachte combinatie van papier, inkt en ontwerp straalt uit wat niet onder woorden gebracht kan worden. Dat is precies waar ons vakmanschap om draait. Laat drukwerk voor je spreken. Daar zorgen wij voor. Zonder omhaal.

De producten en diensten die wij leveren in de categorie ontwerp:

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op