030 - 677 27 30

Folders (gevouwen)

Een duidelijke folder met jouw bedrijfsactiviteiten, diensten, producten of product kan je omzet verhogen. Om uit te delen op een beurs of op te sturen naar je relaties. Om mee te geven bij een showroombezoek of toe te voegen aan een offerte. Het lijkt geen moeite maar de drempel om op een website te kijken is soms hoger dan het oppakken van een leuke folder die je ergens ziet liggen. Ook zien mensen in een folder sneller artikelen waar ze in eerste instantie niet naar op zoek waren maar wel interesse in hebben. De attentiewaarde van jouw reclame-uiting wordt vergroot met een goed ontwerp. Wij helpen je graag met het structureren van de informatie en het kiezen van mooie afbeeldingen.

Vouwwijzen

Folders kunnen op verschillende wijze worden gevouwen. De mogelijke vouwwijzen zijn: V-vouw (standaard), C-vouw (drieluik), Z-vouw (harmonica), luikvouw (2 kleppen) en de dubbelparallel vouw.

Papiersoorten

Voor folders gebruiken wij standaard machine coated papier (MC). MC papier is leverbaar in silk (zijdeglans) en gesatineerd (glans). MC is een economisch aantrekkelijke papiersoort met een hoge afdrukkwaliteit. MC is leverbaar in verschillende gramsgewichten. Voor een folder adviseren wij 200 grams. Wanneer het een stevige folder moet worden adviseren wij 300 grams. Andere papiersoorten zijn ook mogelijk. Je bent altijd welkom in onze winkel om de verschillende papiersoorten te komen voelen en bekijken. Al onze papiersoorten hebben een FSC-gecertificeerde herkomst en zijn volledig recyclebaar.

Besteleenheden

Folders zijn te bestellen in eenheden van 10 stuks en worden dan digitaal gedrukt. Hoge oplagen worden offset gedrukt. De te bestellen eenheden gaan dan per 500 stuks.

Voorbeelden folders (gevouwen)

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Ander promotiedrukwerk wat wij voor u kunnen maken: