030 - 677 27 30

Offertemappen

Offertemappen of documentatiemappen zijn een goede toevoeging voor de professionele uitstraling van jouw bedrijf. Offertemappen kunnen gebruikt worden om een offerte met bijbehorende productflyers in uit te reiken, voor het verzamelen van vergaderstukken en voor het bundelen van lesmateriaal. Optioneel kan een offertemap worden uitgevoerd met een snelhechter. Een andere veel gebruikte optie is een inkeping voor het inhangen van een visitekaartje. Voor offertemappen hebben wij diverse standaard stansvormen klaarliggen. Het is ook mogelijk om je eigen op maat gemaakte stansvorm door ons te laten ontwikkelen.

Papiersoorten

Offertemappen worden altijd van 300 grams papier gemaakt. Wij adviseren het gebruik van sulfaatkarton (zijdeglans). Dit is een stevige en robuuste papiersoort. Optioneel kan er gekozen worden voor natuurkarton (mat) en Biotop (gebroken wit) papier. Je bent altijd welkom in onze winkel om de verschillende papiersoorten te komen voelen en bekijken. Al onze papiersoorten hebben een FSC-gecertificeerde herkomst en zijn volledig recyclebaar.

Besteleenheden

Offertemappen moeten vanwege de flappen altijd worden gestanst. Dit is een extra handeling die voor wat hogere opstartkosten zorgt. Daarom adviseren wij om offertemappen per 1.000 stuks te bestellen. Ook voor dit product geldt des te hoger de oplage, des te gunstiger de prijs per item.

Voorbeelden offertemappen

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Ander huisstijldrukwerk wat wij voor u kunnen maken: