030 - 677 27 30

Logo en huisstijl ontwerpen

Voordat je als bedrijf kunt starten met het maken van advertenties en een website heb je een logo nodig. Een goed logo is een simpel, herkenbaar en onderscheidend beeldmerk idealiter bestaande uit één of twee PMS-kleuren. Zodra er een logo is ontworpen kan er gestart worden met het ontwerpen van een huisstijl. In de huisstijl wordt het te gebruiken lettertype, de ondersteunende kleuren en de hulpelementen voor het maken van een mooi compleet design gedefinieerd. De huisstijl, meestal uitgewerkt in een huisstijlboek, bevat de handvatten die zorgen voor een eenduidige en herkenbare uitstraling in de communicatie van uw bedrijf. Dit betreft de meest voor de hand liggende items als briefpapier, enveloppen en visitekaartjes en ook de richtlijnen voor de website, folders, flyers, bedrijfskleding en alle andere denkbare uittingen van jouw bedrijf.

Startende ondernemers

Ben je een nieuw bedrijf gestart en ben je opzoek naar drukwerk? Wij nemen het graag met je door en maken een mooi logo en huisstijl passend bij jouw wensen en budget. Onze vormgevers zien het als hun missie om een nieuw logo en huisstijl te creëren die past in de huidige tijd, toekomstbestendig is, past bij de bedrijfscultuur en hetgeen de opdrachtgever wil uitstralen met zijn bedrijf.

Starterspakket

Heb je naast een logo, kleine hoeveelheden visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en flyers nodig? Vraag dan naar ons voordelige starterspakket!

Vernieuwen logo en huisstijl

Niet meer helemaal tevreden met je bestaande logo en huisstijl? Een kleine aanpassing aan het logo of het veranderen van papiersoort kan soms al een nieuwere, frissere en krachtigere uitstraling geven aan jouw bedrijf. Soms is een kleine aanpassing niet genoeg en kiest de opdrachtgever voor een geheel nieuw logo met bijpassende huisstijl. Wij staan voor u klaar.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Andere ontwerpen die wij voor u kunnen maken: