030 - 677 27 30

Direct mail

Heb je een grote oplage brieven, facturen, herinneringen, uitnodigingen of een reclameactie te verzenden? Wij kunnen jouw complete direct mail mailing voor je verzorgen. Optioneel ontwerpen en drukken wij de brieven, folders antwoordkaarten, enveloppen, acceptgiro’s etc. Vervolgens personaliseren wij de mailing met behulp van jouw adressenbestand en zorgen dat dit op het afgesproken moment per post verzonden wordt. Ook een gesealde brochure, folder of tijdschrift met een los cheshire adresetiket is mogelijk.

Porto bemiddeling

Wanneer je een direct mail mailing wilt versturen maar geen contract hebt bij PostNL, kun je gebruik maken van het contract van Van Rooijen Grafisch.

Machinale en handmatige verwerking

Wij kunnen jouw mailing zowel machinaal als handmatig verwerken. In sommige gevallen is het namelijk niet mogelijk om een mailing machinaal te verwerken. Bijvoorbeeld bij het gebruik van enveloppen met sluitstrip of wanneer er een item meegezonden moet worden die gewoonweg niet machinaal te verwerken is. Ook mailings die bestaan uit het versturen van pakketten verwerken wij handmatig.

Onze mensen staan voor je klaar.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Ander promotiedrukwerk wat wij voor u kunnen maken: