030 - 677 27 30
creatieve meedenkers met een scherpe blik

Zakelijk drukwerk voor zowel het mkb als grote organisaties

Van Rooijen Grafisch levert huisstijldrukwerk aan startende ondernemers, het mkb en aan grote organisaties. Zowel in kleine als in grote oplagen. Onder huisstijldrukwerk verstaan wij drukwerk dat in iedere gebruikelijke bedrijfsvoering benodigd is. Hieronder vallen zaken als briefpapier, enveloppen en visitekaartjes alsmede offertemappen, notitieblokken en in een aantal gevallen ook doordruksets. De ene keer leveren wij huisstijldrukwerk in een gecombineerd pakket en de andere keer leveren wij een enkel product om de voorraad op peil te brengen. Wij adviseren bij de bestelling van huisstijldrukwerk te kiezen voor een oplage met een doorlooptijd van maximaal één jaar.

Kwaliteit

Kies voor een drukkerij als Van Rooijen Grafisch; een drukkerij met een voordeur. Door onze persoonlijke benadering kennen wij onze klanten en bouwen wij samen aan een langdurige en productieve relatie. Wij denken mee, adviseren en controleren voordat een oplage daadwerkelijk wordt gedrukt. Dat is onze persoonlijk service die je bij een grote online drukkerij niet zult vinden.

Snelle levertijden

Te laat met bestellen? Het gebeurt vaker dan je denkt. Ook wij kunnen niet toveren maar omdat wij een relatief kleine drukkerij zijn met uitsluitend all-round professionals kunnen wij wel snel schakelen. Neem daarom direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ontwerp

Het maakt niet uit of je al een kant-en-klaar ontwerp hebt of dat het nog moet worden gemaakt. Onze vormgevers kunnen snel, passend bij de al bestaande identiteit en/of huisstijl van jouw bedrijf, een ontwerp maken van bijvoorbeeld een offertemap of notitieblok. Heb je nog helemaal geen logo met bijpassende huisstijl? Dan staan onze vormgevers voor je klaar om een logo en huisstijl voor je te ontwikkelen. Zie voor meer informatie hierover de pagina logo- en huisstijlontwerp.

De producten en diensten die wij leveren in de categorie huisstijl:

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op