030 - 677 27 30

Briefpapier

Briefpapier behoort samen met enveloppen en visitekaartjes tot de basisitems van een huisstijl. Briefpapier wordt gebruikt voor het versturen van brieven, offertes en facturen en kan tevens gebruikt worden voor rapporten en verslagen.

Papiersoorten

Voor briefpapier gebruiken wij in de meeste gevallen 90 grams houtvrij wit bankpost papier. 90 grams is een fractie zwaarder dan het standaard 80 grams en heeft daardoor iets meer stevigheid en uitstraling. In een enkel geval gebruiken wij 100 of 120 grams papier maar dit kan soms nadelige gevolgen hebben voor de portokosten bij het versturen van uw post en wordt daarom niet door ons geadviseerd. Andere voorkomende papiersoorten die gebruikt worden voor briefpapier zijn Biotop (gebroken wit) en Vergé (met lichte ribbels in het papier). Je bent altijd welkom in onze winkel om de verschillende papiersoorten te komen voelen en bekijken. Al onze papiersoorten hebben een FSC-gecertificeerde herkomst en zijn volledig recyclebaar.

Besteleenheden

Briefpapier is te bestellen in eenheden van 50 vel en wordt dan digitaal gedrukt. Vanaf 1.000 vel wordt briefpapier in de regel offset gedrukt. De te bestellen eenheden gaan dan per 500 vel.

Voorbeelden briefpapier

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Ander huisstijldrukwerk wat wij voor u kunnen maken: