030 - 677 27 30
creatieve meedenkers met een scherpe blik

Drukwerk voor horecabedrijven

Van Rooijen Grafisch levert drukwerk aan verschillende horecabedrijven. Van een klein restaurant tot aan een groot hotel. Een mooi stukje horeca drukwerk is enerzijds functioneel en draagt anderzijds bij aan de beleving van je gasten. Met ons drukwerk helpen wij je graag om jouw horecabedrijf net even die mooiere uitstraling te geven. Dit begint veelal bij de menukaart en kan verder doorgevoerd worden in zaken als branded bierviltjes en botervelletjes. Aan restaurants leveren wij ook placemats en tafelpapier. Tafelpapier is een goedkoop alternatief voor tafellinnen en is tevens te bedrukken met uw eigen logo en/of patroon. Aan zaalbedrijven leveren wij (unieke) entreekaarten en aan hotels leveren wij mooie deurhangers.

Kwaliteit

Kies voor een drukkerij als Van Rooijen Grafisch; een drukkerij met een voordeur. Door onze persoonlijke benadering kennen wij onze klanten en bouwen wij samen aan een langdurige en productieve relatie. Wij denken mee, adviseren en controleren voordat een oplage daadwerkelijk wordt gedrukt. Dat is onze persoonlijk service die je bij een grote online drukkerij niet zult vinden.

Snelle levertijden

Te laat met bestellen? Het gebeurt vaker dan je denkt. Ook wij kunnen niet toveren maar omdat wij een relatief kleine drukkerij zijn met uitsluitend all-round professionals kunnen wij wel snel schakelen. Neem daarom direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ontwerp

Het maakt niet uit of je al een kant-en-klaar ontwerp hebt of dat het nog moet worden gemaakt. Onze vormgevers kunnen snel, passend bij de al bestaande identiteit en/of huisstijl van jouw bedrijf, een ontwerp maken van bijvoorbeeld een placemat of menukaart. Heb je nog helemaal geen logo met bijpassende huisstijl? Dan staan onze vormgevers voor je klaar om een logo en huisstijl voor je te ontwikkelen. Zie voor meer informatie hierover de pagina logo- en huisstijlontwerp.

De producten en diensten die wij leveren aan horecabedrijven:

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op