030 - 677 27 30

Desktop Publishing (DTP)

Heb je een professioneel opgemaakt visitekaartje, flyer of folder nodig? Onze creatieve vormgevers staan voor je klaar. Zodra onze vormgevers een opdracht krijgen voor het opmaken van een document gaan zij zich verdiepen in jouw huisstijl. Welk logo heeft jouw bedrijf? Is er eerder al ander drukwerk gemaakt? Hoe ziet dat eruit? Welke kleuren en lettertypen zijn er al eerder gebruikt? Hoe ziet de website eruit? Wij kunnen starten met de opmaak zodra deze gegevens bij onze vormgever bekend zijn. Wij zullen er voor zorgen dat de nieuwe opmaak altijd zal aansluiten bij de al bestaande huisstijl. Wanneer een en ander nog niet in de huisstijl is bepaald zullen onze creatieve vormgevers de huisstijl aanvullen met de benodigde elementen om tot een mooi en representatief eindresultaat te komen. Wij nemen uw zorgen uit handen en maken een vormgeving die voldoet aan alle eisen waar een drukgereed bestand aan moet voldoen.

Kopij

Het mooi opmaken van een boek, brochure, catalogus of uitnodiging begint altijd met het aanleveren van de kopij. Kopij is een vakterm voor de op te maken tekst, illustraties en afbeeldingen inclusief opmaakinstructies. Zodra wij de kopij van u hebben ontvangen kunnen wij voor u aan de slag.

Namaken ontwerp

Het komt nog wel eens voor dat mensen een oude opmaak hebben van een visitekaartje, een vel briefpapier of iets anders waar geen digitaal bestand meer van aanwezig is. Geen probleem. Onze vormgevers gaan graag aan de slag om uw gedrukte model na te maken en om te zetten in een professioneel digitaal bestand.

Scannen

Wij zijn in het bezit van professioneel scanapparatuur om indien nodig uw illustraties en foto's op hoge kwaliteit te digitaliseren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Andere ontwerpen die wij voor u kunnen maken: