030 - 677 27 30

Gelegenheidskaarten

Heb je iets te vieren? Een 25-jarig, 40-jarig of 50-jarig huwelijk, een bijzondere verjaardag, een jubileum, een opening, een verhuizing of een andere gelegenheid? Daar hoort een mooie uitnodiging bij. Wij hebben voorbeeldboeken die je mee naar huis mag nemen en we helpen ook graag met het uitwerken van je eigen ideeën.

Eigen ontwerp

Je eigen idee of ontwerp is van harte welkom. Wij denken mee om van jouw schets, idee of compleet opgemaakt bestand een prachtige kaart te maken. We helpen je graag op weg en kunnen advies geven over het gebruik van lettertypen, kleur en vormgeving en het gebruik van (eigen) foto’s, passend bij de gelegenheid. Denk ook aan een bijzondere papiersoort, een afwijkende vouw, een preeg, foliedruk en het gebruik van een fluorescerende of witte inkt. Dit behoort bij Van Rooijen Grafisch allemaal tot de mogelijkheden. Onze vormgevers gaan er graag mee aan de slag! Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit een ruim assortiment witte, gekleurde of transparante enveloppen. Je bent altijd welkom in onze winkel om de verschillende papiersoorten te komen voelen en bekijken.

Voorbeeldboeken

Past een bestaand kaartontwerp meer bij je? Wij hebben in onze winkel verschillende voorbeeldboeken ter inzage. In deze boeken vind je gelegenheidskaarten met verschillende stijlen, voorbeeldteksten, lettertypen, kleuren en lay-out mogelijkheden. Je kan zonder afspraak bij ons binnenlopen om vrijuit de boeken door te bladeren. Ook mogen onze voorbeeldboeken mee naar huis worden genomen om rustig thuis een kaart uit te zoeken. Daarna kan je bij ons in de winkel je wensen komen bespreken. We nemen alle zorg weg en maken een professionele opzet voor jouw persoonlijke kaart.

Hoe werkt het?

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Ander drukwerk wat wij voor u kunnen maken: