030 - 677 27 30

Druktechnieken

Van Rooijen Grafisch voert in huis verschillende druktechnieken uit. Dit zijn offsetdruk, digitaal drukken (print) en plotten. Andere vormen van drukken zijn zeefdruk, flexodruk en rotatiedruk. Deze druktechnieken voeren wij niet incompany uit. Indien nodig hebben wij een groot netwerk aan relaties die voor concurrerende prijzen drukwerk met de gewenste druktechniek kunnen leveren.

Offsetdruk

Offsetdruk is de meest voorkomende vorm van drukken. Bij offsetdruk worden platte vellen papier één voor één bedrukt. Wij offsetdrukken in één of twee PMS-kleuren en in CMYK (full-color). Bij offsetdruk kan er ook gedrukt worden in goud, zilver, wit en met fluorescerende inkt. Offsetdruk is de mooiste vorm van drukken met de hoogste kwaliteit.

Digitaal drukken (print)

Perfecte digitale afdrukken op vele soorten papier. Vaak dezelfde dag nog leverbaar! Op onze digitale drukpers kunnen we supersnel, zeer betaalbare (variabele) prints maken met een hoge kwaliteit. Tot op 300 grams papier op een maximaal formaat van SRA3 (320 x 460 mm).

Plotten

Plotten is het afdrukken van documenten door middel van inkjet technologie op papier afkomstig van een rol. Wij hebben een plotter die met acht kleuren uw afdruk op het papier overbrengt. Dit zorgt voor zeer hoogwaardige en mooie fotoafdrukken. De mooiste uit de regio! Deze techniek wordt ingezet voor het in kleine oplagen drukken van grote documenten zoals posters en bouwtekeningen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Andere informatie over onze drukkerij die u kan interesseren: