030 - 677 27 30

Druktechnieken

Van Rooijen Grafisch voert in huis verschillende druktechnieken uit. Dit zijn offsetdruk, digitaal drukken (printen) en plotten. Andere vormen van drukken zijn zeefdruk, flexodruk en rotatiedruk. Deze laatste druktechnieken voeren wij niet incompany uit. Indien nodig hebben wij een groot netwerk aan relaties die voor concurrerende prijzen drukwerk met de gewenste druktechniek kunnen leveren.

Offsetdruk

Offsetdruk is de meest gangbare vorm van drukken. Bij offsetdruk worden losse vellen papier één voor één bedrukt. Wij offsetdrukken in één of twee Pantone kleuren (PMS) en in full-color (CMYK). Offsetdruk is de mooiste vorm van drukken met de hoogste kwaliteit.

Pantone kleuren

Onze drukkerij onderscheid zich ten opzichte van de grote online drukkerijen en de copyshops in de regio met de mogelijkheid om het drukwerk volledig in Pantone kleuren uit te voeren. Pantone kleuren zijn over het algemeen fellere en meer sprekende kleuren als met full color te bereiken zijn. Onderdeel hiervan zijn goud, zilver, wit en fluorescerende inkten (Tip!). Pantone kleuren kunnen bij ons uitgezocht worden in de kleurenwaaier. Je bent van harte welkom.

Digitaal drukken (printen)

Perfecte digitale afdrukken op vele soorten papier. Vaak dezelfde dag nog leverbaar! Op onze digitale drukpers kunnen we supersnel, zeer betaalbare (variabele) prints maken met een hoge kwaliteit. Tot op 300 grams papier op een maximaal formaat van SRA3 (32 x 46 cm). Je bent van harte welkom!

Plotten

Plotten is het afdrukken van documenten door middel van inkjet technologie op papier afkomstig van een rol. Wij hebben een plotter die met acht kleuren uw afdruk op het papier overbrengt. Dit zorgt voor zeer hoogwaardige en mooie fotoafdrukken. Wij durven te stellen dat dit de mooiste uit de regio is! Deze techniek wordt ingezet voor het in kleine oplagen drukken van grote documenten zoals posters en bouwtekeningen. Het maximale formaat dat wij kunnen plotten is 91 x 300 cm.

Kopiëren en scannen

Het komt in dit digitale tijdperk steeds minder vaak voor maar indien nodig kunnen wij eerder gedrukte of geprinte documenten waar je geen digitaal bestand van hebt voor je scannen. Het is ook mogelijk om in onze drukkerij eerder gedrukte of geprinte documenten door ons te laten kopiëren. Dit kan zowel in kleur als in grijswaarden (zwart/wit). Je bent van harte welkom!

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Andere informatie over onze drukkerij die u kan interesseren: