030 - 677 27 30

Websites

Heb je een nieuwe website nodig of dient je oude website een opfrisbeurt te krijgen? Dan ben je bij Van Rooijen Grafisch aan het juiste adres. Onze vormgevers gaan graag voor je aan de slag om een representatieve en eigentijdse website voor je te ontwerpen. Wij zijn ook ervaren in het ontwikkelen van web-based software systemen.

Technieken

Al de door ons geleverde systemen draaien op een door ons zelf ontwikkeld lichtgewicht PHP-framework welke snel en doeltreffend is. Onze websites worden opgeleverd met een CMS-systeem waarin je zelf alle gewenste (tekst)wijzigingen op een gebruiksvriendelijke en simpele manier kunt uitvoeren. Bij de ontwikkeling van het systeem krijgen veiligheid en snelheid altijd de prioriteit. De gebruikte programmeertaal is PHP aangevuld met SQL, HTML, CSS en javascript. Met deze technieken ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke, zoekmachine geoptimaliseerde en responsive websystemen.

Domeinnamen

Wil je een nieuwe domeinnaam laten registreren? Wij helpen je graag. Dit kunnen de veel voorkomende domeinnaam extensies zijn zoals .nl, .com en .eu maar ook de meer exotische extensies zoals .nu, .net en .org. Direct na de registratie zorgen wij ook dat alle instellingen (DNS) goed voor je worden ingesteld.

Hosting

Ben je opzoek naar een kleinschalig en toegankelijke leverancier voor het hosten van jouw website en e-mail? Dan nodigen wij je van harte uit om gebruik te maken van één van onze professionele hostingpakketten passend bij de omvang en budget van jouw onderneming. Wij bieden razendsnelle en up-to-date webserverruimte en kunnen daarnaast al het bijkomende beheer voor je uit handen nemen.

Voorbeelden websites

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Andere ontwerpen die wij voor u kunnen maken: