030 - 677 27 30

Geboortekaarten

Jullie zijn in verwachting, gefeliciteerd! En natuurlijk op zoek naar een mooi, eenvoudig, stoer, lief, stijlvol, bijzonder, uniek geboortekaartje. Een geboortekaart bewaar je tenslotte je hele leven. Wij hebben voorbeeldboeken die jullie mee naar huis mogen nemen en we helpen ook graag met het uitwerken van jullie eigen ideeën.

Eigen ontwerp

Jullie eigen idee of ontwerp is van harte welkom. Wij denken mee om van jullie schets, idee of compleet opgemaakt bestand een prachtige kaart te maken. We helpen jullie graag op weg en kunnen advies geven over het gebruik van lettertypen, kleur en vormgeving en het gebruik van (eigen) foto’s. Denk ook aan een bijzondere papiersoort, een afwijkende vouw, een preeg, foliedruk en het gebruik van een fluorescerende of witte inkt. Dit behoort bij Van Rooijen Grafisch allemaal tot de mogelijkheden. Onze vormgevers gaan er graag mee aan de slag! Daarnaast hebben jullie ook nog eens de keuze uit een ruim assortiment witte, gekleurde of transparante enveloppen. Je bent altijd welkom in onze winkel om de verschillende papiersoorten te komen voelen en bekijken.

Voorbeeldboeken

Past een bestaand kaartontwerp meer bij jullie? Wij hebben in onze winkel verschillende voorbeeldboeken ter inzage. In deze boeken vinden jullie geboortekaarten met verschillende stijlen, voorbeeldteksten, lettertypen, kleuren en lay-out mogelijkheden. Jullie kunnen zonder afspraak bij ons binnenlopen om vrijuit de boeken door te bladeren. Ook mogen onze voorbeeldboeken mee naar huis worden genomen om rustig thuis een kaart uit te zoeken. Daarna kunnen jullie bij ons in de winkel je wensen komen bespreken. We nemen alle zorg weg en maken een professionele opzet voor jullie persoonlijke kaart.

Hoe werkt het?

Voorbeelden geboortekaarten

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Ander drukwerk wat wij voor u kunnen maken: