030 - 677 27 30

Visitekaartjes

Vaak is een visitekaartje het eerste dat een potentiële klant in handen krijgt van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat dit er goed uitziet en aansluit bij hetgeen je met jouw bedrijf wilt uitstralen. Het dient uiteraard aansprekend te zijn voor de klantenkring die je wilt bereiken. Een professioneel vormgegeven visitekaartje op mooie kwaliteit papier roept onbewust datzelfde gevoel van kwaliteit op bij de ontvanger.

Papiersoorten

Voor visitekaartjes gebruiken wij in de meeste gevallen 300 grams wit natuurkarton (mat). 300 grams is een stevige papiersoort met uitstraling. Lichter papier voor visitekaartjes leveren wij niet omdat wij vinden dat dit af doet aan de uitstraling. Andere voorkomende papiersoorten die gebruikt worden voor visitekaartjes zijn Biotop (gebroken wit) en sulfaatkarton (zijdeglans). Je bent altijd welkom in onze winkel om de verschillende papiersoorten te komen voelen en bekijken. Al onze papiersoorten hebben een FSC-gecertificeerde herkomst en zijn volledig recyclebaar.

Besteleenheden

Visitekaartjes zijn te bestellen in eenheden van 250 stuks. Voor beginnende ondernemers leveren wij soms in eenheden van 50 visitekaartjes.

Voorbeelden visitekaartjes

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Ander huisstijldrukwerk wat wij voor u kunnen maken: