030 - 677 27 30

Flyers (ongevouwen)

Flyers zijn een snelle en relatief goedkope manier om een boodschap richting jouw relaties te verspreiden. Flyers kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om meer informatie te verspreiden over jouw bedrijf en diensten, het uitlichten van een product met bijbehorende specificaties, het communiceren van een actie of een uitnodiging voor een evenement. De meest voorkomende en economische formaten zijn A4 (210 x 297 mm), A5 (148 x 210 mm) en A6 (105 x 148 mm) maar flyers kunnen in elk gewenst formaat worden geproduceerd. Het lijkt geen moeite maar de drempel om op een website te kijken is soms hoger dan het oppakken van een leuke flyer die je ergens ziet liggen. De attentiewaarde van jouw reclame-uiting wordt vergroot met een goed ontwerp. Wij helpen je graag met het structureren van de informatie en het kiezen van mooie afbeeldingen.

Papiersoorten

Voor flyers gebruiken wij standaard machine coated papier (MC). MC papier is leverbaar in silk (zijdeglans) en gesatineerd (glans). MC is een economisch aantrekkelijke papiersoort met een hoge afdrukkwaliteit. MC is leverbaar in verschillende gramsgewichten. Voor een goedkope flyer adviseren wij 130 grams. Wanneer het een stevige flyer moet zijn die bijvoorbeeld op een balie komt te liggen, adviseren wij 300 grams. Voor alles er tussenin adviseren wij om 170 grams te gebruiken. Andere papiersoorten zijn ook mogelijk. Je bent altijd welkom in onze winkel om de verschillende papiersoorten te komen voelen en bekijken. Al onze papiersoorten hebben een FSC-gecertificeerde herkomst en zijn volledig recyclebaar.

Besteleenheden

Flyers zijn te bestellen in eenheden van 10 stuks en worden dan digitaal gedrukt. Hoge oplagen worden offset gedrukt. De te bestellen eenheden gaan dan per 500 stuks.

Voorbeelden flyers (ongevouwen)

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Ander promotiedrukwerk wat wij voor u kunnen maken: