030 - 677 27 30

Doordruksets

Doordruksets zijn sets op zelfkopiërend papier (doorschrijfpapier). Doordruksets worden veelal gebruikt als werkbon, orderbon, afleverbon, urenregistratie en nota. Deze sets kunnen indien gewenst voorzien worden van een uniek (opvolgend) nummer en kunnen geleverd worden als losse sets of met meerdere sets op een blok uitgevoerd als schrijfblok. Net wat in jouw situatie het beste van pas komt.

Papiersoorten

De papiersoort die wij gebruiken voor doordruksets is Giroform (voorheen Idem). Als voorvel (bovenvel) wordt altijd 80 grams wit papier gebruikt. De volgvellen zijn 60 grams en kunnen vrij naar keuze in wit, geel, roze, blauw en groen worden uitgevoerd. Wanneer de volgvellen digitaal worden gedrukt zal er 80 grams in plaats van 60 grams worden gebruikt. Dit heeft verder geen invloed op hoe goed de sets doorschrijven. Je bent altijd welkom in onze winkel om de verschillende papiersoorten te komen voelen en bekijken. Al onze papiersoorten hebben een FSC-gecertificeerde herkomst en zijn volledig recyclebaar.

Besteleenheden

Doordruksets kunnen in alle gewenste hoeveelheden worden besteld maar worden meestal in eenheden van 100 sets besteld. Wanneer wij de sets moeten uitvoeren als schrijfblokken is het gebruikelijk om de sets per 50 stuks op een blok te lijmen.

Voorbeelden doordruksets

Wil je meer weten over de mogelijkheden, levertijden of een offerte aanvragen?


Neem contact met ons op

Ander huisstijldrukwerk wat wij voor u kunnen maken: