Ja, wij willen ze drukken!

Ben je op zoek naar een romantische, klassieke, stijlvolle, hippe, unieke of eenvoudige trouwkaart? Stuur een save the datekaart, aankondiging of bedankkaartje met trouwfoto in dezelfde stijl!

Huwelijkskaarten
Huwelijkskaarten
Huwelijkskaarten
Huwelijkskaarten
Collecties

Collecties

We hebben keuze uit 10 verschillende collecties van 5 uitgeverijen (Belarto, Buromac, Family Cards, Palm Papier). In deze boeken vind je huwelijkskaarten met voorbeeldteksten, lettertypen, kleuren en lay-out-mogelijkheden.

TIP: Het papier maakt de kaart. Het is fijn om het echte papier van het kaartje even te zien en te voelen, op een scherm of webfoto komt de kaart vaak niet helemaal tot z’n recht, of blijkt het papier in het echt dunner of anders van kleur of glans te zijn dan je had ingeschat.

Voorbeeldboeken

Voorbeeldboeken

Je kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen om de boeken door te bladeren. We helpen je graag op weg en kunnen advies geven over het gebruik van lettertypen, kleur en vormgeving en het gebruik van (uw eigen) foto’s op de kaart. We nemen alle zorg weg en maken samen met jou een professionele en persoonlijke kaart.

Ook mogen onze voorbeeldboeken mee naar huis genomen worden om thuis op de bank rustig te bekijken waarna je bij ons in de winkel je wensen kunt komen bespreken.

Eigen ontwerp

Eigen ontwerp

Jouw eigen idee of ontwerp is van harte welkom. Wij denken mee om van jouw schets, idee of compleet opgemaakt bestand een prachtige kaart te maken voor jullie mooiste dag. Denk aan een bijzonder papiersoort uit onze uitgebreide papiercollectie. Bijzondere formaten, zware
papierkwaliteiten en onalledaagse soorten, het is er allemaal. Denk bijvoorbeeld ook eens aan fluorescerende en witte inkt. Onze vormgevers gaan er graag mee aan de slag! En daar bovenop heb je ook nog eens de keuze uit een ruim assortiment witte, gekleurde of transparante
enveloppen.

TIP: Wil je op je trouwdag een banner in de stijl van jullie huwelijkskaart om op te hangen op de trouwlocatie? Dat kan al vanaf 20 euro! Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

  • Als we alle informatie voor de kaart compleet hebben, maken we een offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.
  • Als de prijs in orde is, ontvang je binnen een week de drukproef, deze ontvang je per mail of op papier, net wat je prettig vindt.
  • Als de drukproef akkoord is, worden de kaarten binnen 5 werkdagen geleverd.
  • Als er meer haast bij is, kan dat altijd overlegd worden.
  • We denken graag mee over de verschillende uitvoeringen voor bijvoorbeeld receptie en dag-gasten.
  • De enveloppen kun je eventueel van tevoren ophalen, zodat deze alvast geadresseerd kunnen worden.
  • Wij bellen zodra de kaartjes klaar zijn en je kunt deze per pin of contant betalen.

Meer weten over de mogelijkheden en levertijden?