Wij verzorgen elke rouwkaart of dankbetuiging

Klassiek of modern. Ingetogen of buitengewoon. Elke uiting is door ons te vervaardigen. Er kan een tekening van een (klein)kind, een zelfgemaakt schilderij, een foto of een afbeelding van een moment of object dat dierbaar is in verwerkt worden. Met zorg en aandacht helpen wij u bij het samenstellen van een persoonlijke kaart.

 

Rouwkaarten
Rouwkaarten
Rouwkaarten
Rouwkaarten
Collecties

Collecties

Er is een brede collectie kaarten met teksten en afbeeldingen die uitdrukking kunnen geven aan wat u wilt verwoorden. U kunt zonder afspraak de collectie bekijken en aansluitend met ons bespreken wat wij voor u kunnen doen. We nemen de tijd om samen met u een passende kaart samen te stellen. De kaart kan nog dezelfde dag verstuurd worden.

Eigen ontwerp

Eigen ontwerp

Uw eigen idee of ontwerp is van harte welkom. Wij denken mee om van uw schets, idee of compleet opgemaakt bestand een prachtige kaart te maken, passend bij de gelegenheid.

Boekje voor bij de kerkdienst of afscheid

Boekje voor bij de kerkdienst of afscheid

U kunt ook bij ons terecht voor het boekje dat tijdens het afscheid gebruikt wordt. De omslag maken wij bijpassend bij de kaart. De tekst die u aanlevert wordt door ons verwerkt tot boekje.

Dankkaart

Dankkaart

Wilt u na afloop van het afscheid een dankkaart meegeven, of na een aantal weken versturen? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en levertijden. Wij printen alles in onze eigen drukkerij zodat u er zeker van bent dat het drukwerk op tijd klaar is.

Meer weten over de mogelijkheden en levertijden?