Visitekaartjes

Vaak is een visitekaartje het eerste dat een potentiële klant in handen krijgt van u of uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat dit er goed uitziet en aansluit bij hetgeen u met uw bedrijf wilt uitstralen. Het dient uiteraard aansprekend te zijn voor de klantenkring die u wilt bereiken. Een professioneel vormgegeven visitekaartje op mooie kwaliteit papier roept onbewust datzelfde gevoel van kwaliteit op bij de ontvanger.

Passend bij uw onderneming

De vormgevers bij Van Rooijen Grafisch bedenken altijd iets dat bij uw onderneming past. Met onze jarenlange ontwerpervaring kunnen wij ons in elke branche inleven en met onze uitgebreide papiercollectie heeft u altijd iets unieks. Snelle levering voor bijvoorbeeld een beurs is bij ons geen probleem. Voor zowel luxe Pantone druk met laminaat, preeg of stans tot een voordelig digitaal geprint kaartje bent u bij ons aan het juiste adres.

Afbeelding gepreegd, gelamineerd, gestanst, geprint kaartje, bijschrift deze bewerkingen zorgen voor een speciale look and feel van uw kaartje waardoor deze maximale attentiewaarde heeft.

Visitekaartjes
Visitekaartjes
Visitekaartjes
Visitekaartjes
Bestaand logo of huisstijl

Bestaand logo of huisstijl

Heeft u voor uzelf en/of uw collega’s visitekaartjes nodig in de bestaande huisstijl? Wij maken de kaartjes in uw huisstijl en op exact hetzelfde papier als de huidige kaartjes. Tegelijkertijd drukken van meerdere namen levert u veel voordeel op.

Een bestaand kaartje kan op een nieuwe papiersoort of met een kleine aanpassing van de lay-out een nieuwe, frisse, krachtiger uitstraling geven aan uw bedrijf.

Nieuw ontwerp

Nieuw ontwerp

Bent u een nieuwe onderneming gestart en op zoek naar een mooi visitekaartje? Een ‘snel’ kaartje met alleen zorgvuldig getypografeerde tekst is mogelijk. Een kaartje met eigen logo zegt meer, uiteraard kunnen wij dit voor u ontwerpen, zie ontwerp >

Wij drukken veel voor reclamebureaus en ontwerpers en verwerken de compleet aangeleverde bestanden tot een perfect eindproduct volgens de gevraagde specificaties.

Meer weten over de mogelijkheden en levertijden?